Zo voorkom je dat je in tijdnood komt met je inkomstenbelasting!

De aangifte inkomstenbelasting wordt door veel ondernemers, waaronder vooral ook ZZP’ers, gezien als hét monster van het jaar. Er komt dan ook veel kijken bij het doen van de aangifte inkomstenbelasting. Je moet met zo veel zaken rekening houden dat het vrij makkelijk is om het overzicht kwijt te raken. Hier komt nog bij dat je door drukte misschien niet alles compleet hebt. En hoe zit het ook alweer met die kortingen, zoals je startersaftrek of andere vrijstellingen? Uiteindelijk kost het gewoon veel tijd om het goed te doen, en als je het te lang voor je uit blijft schuiven, dan kom je snel in tijdnood.

Maak het jezelf makkelijk

Je kunt het jezelf een stuk makkelijker maken, door je administratie zo veel mogelijk te automatiseren. Hiermee voorkom je dat je belangrijke zaken kwijtraakt die je nodig hebt voor de aangifte inkomstenbelasting, maar je zorgt er ook gemakkelijk voor dat alles gewoon voortdurend op orde is, zoals het hoort. Weg stress! Natuurlijk zorgt automatisering ook voor een flinke tijdsbesparing, zodat jij meer tijd kunt besteden aan waar je echte passie ligt.

OnResult biedt dé boekhoudoplossing, waarbij jij alle informatie makkelijk vanuit het programma overhevelt naar de belastingdienst voor het doen van je aangifte inkomstenbelasting. Ga er direct mee aan de slag en ervaar alle voordelen!

OnResult helpt je graag bij het op orde brengen én houden van je administratie. Wij maken het je makkelijk met een online boekhoudprogramma, zodat jij tijd én geld overhoudt. Wel zo prettig!

Heb je een vraag, bel naar 06-53548109 of mail support@onresult.nl

Het team van OnResult staat voor je klaar!

Dit bericht delen