Overheid

Ondersteuning

OnResult is adviseur voor (semi)overheden. Onze diensten omvatten haalbaarheidsonderzoeken, ondersteuning omtrent Bbz-2004, debiteurenbeheer, consultancy, re-integratietrajecten. Daarnaast ondersteunen we in het geven van trainingen & coaching. Deze trainingen en coaching trajecten geven we aan mensen die parttime mogen ondernemen met behoud van een uitkering, statushouders en ondernemers die gebruik maken van de Bbz-2004. OnResult beschikt over gespecialiseerde adviseurs voor het uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken en andere adviesdiensten voor overheden.

Coaching PTO

Als coach en begeleider voor gemeentes hebben we ons gespecialiseerd in het ondersteunen van kandidaten met een uitkering die parttime willen ondernemen om zo een duurzame uitstroom te realiseren. We begrijpen dat het starten van een eigen bedrijf een spannende en uitdagende stap kan zijn, vooral als je afhankelijk bent van een uitkering. Daarom bieden we professionele en persoonlijke begeleiding aan om dit proces zo soepel en succesvol mogelijk te maken.

Onze missie als coach en begeleider voor gemeentes is om kandidaten te helpen bij het realiseren van hun dromen en doelen, ongeacht hun achtergrond of omstandigheden. We zijn er trots op dat we een positief verschil kunnen maken in het leven van onze kandidaten en we gaan graag uitdagingen aan.

Begeleiding statushouders

Voor statushouders die willen gaan ondernemen, hebben we ons gespecialiseerd in het ondersteunen van deze groep bij het starten van hun eigen bedrijf. We begrijpen dat het starten van een onderneming een uitdagende stap kan zijn, vooral als je nieuw bent in Nederland en de taal nog niet goed beheerst. Daarom bieden we professionele en persoonlijke begeleiding aan om dit proces zo soepel en succesvol mogelijk te maken. Dit doen we door workshops, trainingen en coaching.

We zijn trots op onze rol in het verbeteren van de levens van statushouders en zijn enthousiast om met u samen te werken aan het behalen van uw doelen.