Enkele klantvoorbeelden

Bij OnResult begrijpen we hoe uitdagend het kan zijn om je eigen bedrijf te runnen. Daarom bieden wij coaching en begeleiding aan ondernemers zoals jij, die hun vaardigheden willen verbeteren en hun bedrijf willen laten groeien.

Onze aanpak is gericht op het begrijpen van jouw unieke behoeften en doelen, zodat we een op maat gemaakt plan kunnen maken om jou te helpen je doelen te bereiken. Hieronder vind je enkele referenties van ondernemers die wij hebben geholpen.

We zijn trots op het werk dat we doen en we hopen dat deze referenties jou zullen helpen bij het begrijpen van onze aanpak en het maken van jouw beslissing om met ons samen te werken.

Lucky Looks

Karolina is 4 jaar geleden begonnen met haar honden trimsalon “Lucky Looks”. Vanaf het begin werd ze ondersteund door ons. We hebben haar geholpen bij het opzetten van haar bedrijf. Door het ondersteunen bij het opstellen van een marketing en acquisitie plan, persoonlijke ontwikkeling en het meedenken bij het goed in de markt zetten van haar bedrijf.

Na de opstartfase bleven we Karolina ondersteunen door haar te coachen en haar administratie te verzorgen. Dankzij onze hulp is ze in staat geweest om zich te concentreren op het runnen van haar bedrijf en heeft ze zich kunnen richten op haar klanten en haar medewerkers.

De inspanningen van Karolina en onze ondersteuning hebben zich uitbetaald. “Lucky Looks” is uitgegroeid tot een succesvol bedrijf en Karolina is zeer tevreden met onze service en hulp. Ze waardeerde onze oprechte interesse in haar bedrijf en onze vastberadenheid om haar te helpen haar doelen te bereiken.

Onze samenwerking met Karolina is een geweldig voorbeeld van hoe een solide ondersteuning en coaching een bedrijf op weg kan helpen naar succes. We zijn trots op het feit dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan het groeiproces van “Lucky Looks” en we kijken ernaar uit om haar verder te helpen in de toekomst.

Eco-schuursponsjes.nl

Ellen Kool is 3 jaar geleden begonnen met het importeren van ecologische schuursponsjes via haar bedrijf eco-schuursponsjes.nl. Vanaf het begin was ze op zoek naar duurzame oplossingen voor het dagelijkse huishouden en besloot ze om ecologische alternatieven te importeren, waaronder sponsjes van luffa.

Wij hebben Ellen mogen begeleiden in het uitwerken van nieuwe producten en het proces van ontwerp tot marktintroductie. Hierbij hebben we geholpen bij het opstellen van haar bedrijfsplan, het ontwerpen van het product en het benaderen van diverse groothandels. We hebben haar ook bijgestaan bij het bepalen van haar doelgroep en het opstellen van een marketingplan.

Dankzij onze hulp is Ellen in staat geweest om haar producten op de markt te zetten en haar verkoopkanalen uit te breiden. Haar producten zijn populair bij consumenten die op zoek zijn naar duurzame oplossingen en haar bedrijf groeit snel.

Ellen is zeer tevreden met onze hulp en onze samenwerking. Ze waardeerde onze oprechte interesse in haar bedrijf en onze vastberadenheid om haar te helpen haar doelen te bereiken. Onze samenwerking met Ellen is een geweldig voorbeeld van hoe duurzaam ondernemerschap en zakelijke groei hand in hand kunnen gaan. Wij kijken ernaar uit om haar verder te helpen in de toekomst en haar bedrijf te zien groeien.

Collectie Kranenborg

Maartje Kranenborg is de oprichter van Collectie Kranenborg, een bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en maken van sieraden. Maartje heeft haar talent en passie voor sieraden omgezet in een succesvol bedrijf en heeft inmiddels haar eigen winkelpand in de binnenstad van Zutphen.

De afgelopen jaren hebben wij Maartje geholpen met haar persoonlijke ontwikkeling als ondernemer. Wij hebben haar begeleid bij het verbeteren van haar ondernemersvaardigheden, waaronder het opstellen van haar bedrijfsplan, het bepalen van haar doelgroep en het uitvoeren van haar marketingstrategieën.

Daarnaast hebben we Maartje geholpen bij het in de markt zetten van haar collectie sieraden. Wij hebben haar ondersteund bij het het opstellen van evenementen en het opzetten van haar verkoopkanaal.

Dankzij onze hulp is Maartje in staat geweest om haar bedrijf te laten groeien en haar sieraden onder de aandacht te brengen van een breder publiek. Haar producten zijn populair bij consumenten die op zoek zijn naar unieke en handgemaakte sieraden en haar bedrijf groeit snel.

Onze samenwerking met Maartje Kranenborg van Collectie Kranenborg is een geweldig voorbeeld van hoe ondersteuning en begeleiding kunnen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van een bedrijf. Wij zijn trots op de vorderingen die Maartje heeft geboekt en we kijken ernaar uit om haar verder te begeleiden in haar toekomstige ondernemersavonturen.

Small World Vintage

Andu Vollema is de oprichter van Small World Vintage, een vintage kledingwinkel met zowel een fysieke winkel in de binnenstad van Zutphen als een online winkel. Tijdens de corona pandemie hebben wij Andu ondersteund bij het uitvoeren van een plan dat hij al langer op de plank had liggen, namelijk de oprichting van een online vintage kledingwinkel.

Wij hebben Andu geholpen bij het uitwerken van zijn bedrijfsstrategie, sparren over de doelgroep, het zoeken naar de juiste inkoopkanalen en het verder ontwikkelen van zijn ondernemers skills.

Dankzij onze hulp en Andu’s harde werk is Small World Vintage uitgegroeid tot een succesvol bedrijf, zowel online als in de fysieke winkel. Andu heeft laten zien dat hij een echte ondernemer is die zijn doelen verwezenlijkt, zelfs in moeilijke tijden.

Wij zijn trots op Andu en zijn prestaties en zijn blij dat we hem een duwtje in de juiste richting hebben kunnen geven. Onze samenwerking met Andu is een geweldig voorbeeld van hoe ondersteuning en begeleiding kunnen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van een bedrijf, zelfs in moeilijke tijden.

Wij kijken uit naar de mogelijkheid om Andu verder te ondersteunen in zijn toekomstige ondernemersreizen.

Wij helpen ondernemers verder!