Zo voorkom je dat je belastingvoordeel laat liggen!

Je hebt recht op belastingvoordeel, maar je weet eigenlijk niet zo goed hoe het nu precies werkt. Hoe zat het ook alweer met de startersaftrek, de investeringsaftrek, de zelfstandigenaftrek en de MKB-winstvrijstelling? Weet jij het? Goede kans dat je nu toch wel even achter je oor moet krabben. Je bent niet de enige die eigenlijk niet precies weet waar je financieel voordeel kunt betalen. Dit betekent ook dat je niet de enige bent die belastingvoordeel laat liggen. Zonde, want elke euro is mooi meegenomen!

Goed advies

Een goed advies is een mooi begin. Ga eens het gesprek aan en laat je goed adviseren over belastingen en belastingvoordelen waar jij recht op hebt. Geen zin in een adviesgesprek? Dan kun je natuurlijk ook zelf de tijd nemen om alles even goed uit te zoeken. Je gaat zeker ontdekken dat je meer belastingvoordeel kunt pakken dan je had verwacht.

Tip

Als belangrijke extra tip geven we je graag mee: houd alles inzichtelijk. Wanneer je de administratie maar eens per maand doet, of zelfs maar eens per kwartaal, dan raak je het overzicht volledig kwijt. Zorg dat je altijd alles voor de belastingdienst voor handen hebt. Dit regel je eenvoudig door je administratie uit te besteden aan OnResult

Start vandaag en ontdek de voordelen zelf!

Wij helpen je graag bij het op orde brengen én houden van je administratie en maken het je makkelijk met een online boekhoudprogramma, zodat jij tijd én geld overhoudt. Wel zo prettig!

Heb je een vraag, bel naar 06-53548109 of mail  support@onresult.nl

Het team van OnResult staat voor je klaar!

Dit bericht delen