Training

Trainingen

Ik heb ervaring in het ondernemerschap, sales en marketing. Ervaringen die ik met veel plezier in een training en/of workshop aan ondernemers overbreng in de verkooptrainingen en workshops voor ondernemers.

Behalve dat we samen het Business Model Canvas kunnen opstellen voor je bedrijf kan ik je ook leren hoe je dat doet. Dat leer ik je dan in de workshop Business model Canvas.

In de Sales training focussen we op de kracht van social media bij het genereren van leads en het krijgen van nieuwe klanten.

Weet jij hoe je LinkedIn kunt gebruiken om leads te generen en van je leads daadwerkelijk klanten te maken? Daar gaan we in mijn LinkedIn training mee aan de slag.  

Social selling is een nieuwe manier van verkopen die ervoor zorgt dat je op een hele persoonlijke en creatieve manier contact met je potentiële klant opbouwt. Je bouwt al aan een band waardoor deze daadwerkelijk klant bij je wordt op het moment dat hij jouw product of dienst nodig heeft. Hoe social selling precies werkt en hoe jij dat kan inzetten voor jouw bedrijf, is waar dit deel van de sales training om draait.

Marketing ‘doen’ op een manier die bij jou en je bedrijf past. In de huidige digitale wereld werkt het opdringerige verkopen van een aantal jaren terug gelukkig niet meer. Marketing draait nu veel meer om waarde bieden voor je ideale klant en daarmee een band opbouwen met je potentiële klant. Hoe dat werkt en wat je dan moet doen, daar gaat het over in de training Marketing.

Samen op zoek naar het verdienmodel dat het beste past bij jou en jouw bedrijf. En bij je klanten.  Dat is wat we doen in de workshop Verdienmodellen.

Op diverse data organiseren we deze trainingen en workshops. Dit doen we op onze locatie. Het Pakhuis Noorderhaven te Zutphen. Daarnaast geven we  trainingen en workshops op maat, en precies toegespitst op wat jij en jouw bedrijf nodig hebben.

Neem contact met ons op!

Adresgegevens

Onresult
Noorderhavenstraat 49
7202DD Zutphen

06 53 54 8109

jeroen@onresult.nl