Jeroen Veenstra

‘Jij kan ook de buurman zijn van een ondernemer (in spe). Geen 3-delig pak, maar gewoon no-nonsens en dichtbij de klant,’ zei iemand laatst over mij.

Wat een compliment. Want het geeft haarfijn aan wie ik ben en hoe ik werk.

Ik hou niet van gedoe. Wel van ondernemers die met heldere doelen en plannen aan de slag gaan en zo stap voor stap dichter bij een gezond bedrijf komen.

We zijn allebei gecommitteerd aan het behalen van jouw doelen. We houden de lijnen kort en sturen bij waar nodig.

Ik werk persoonlijk en praktisch. Geen poespas met ingewikkelde prognoses of berekeningen van omloopsnelheid. Het gaat mij erom dat jij een goede basis van het ondernemerschap leert. Dat jij zelf aan het roer staat en in actie komt. Je bent niet voor niets ondernemer.  

De ondernemers waar ik mee samenwerk weten precies waar ze aan toe zijn. Samen optrekken is voor mij het antwoord om echt verder te komen in ondernemerschap.

De afgelopen jaren begeleid ik ook regelmatig ondernemers die van uit een uitkering een bedrijf zijn gestart (BBZ, Wajong, WIA) Deze doelgroep vraagt soms een andere manier van aanpak. Voor mij erg dankbaar en mooi werk om mensen te zien ontwikkelen en ontplooien.

 

Mijn weg als ondernemer

Anderen omschrijven mij als echt een mensenmens. Of ik nu voor een groep mensen sta of 1 op 1 in gesprek ben,  bij mensen voel ik mij als een vis in het water.

Al vroeg in mijn leven begon de passie voor ondernemen. Op mijn 19de startte ik een winkel. Helaas is dit avontuur niet succesvol afgelopen. Als ik toen wist wat ik nu weet dan had ik het anders aangepakt. Inmiddels ben ik alweer jaren aan het ondernemen en dit gaat met de gebruikelijke ups en downs.

Mijn eigen ervaring heeft er ook voor gezorgd dat mijn passie is ontstaan om (startende) ondernemers of ondernemers in spé te adviseren en ondersteunen.

Mijn motto is dan ook: Als je snel wil gaan, ga alleen. Als je ver wil komen, ga samen.

 

Neem contact met ons op!

Adresgegevens

Onresult
Pollaan 43
7202BV Zutphen

0575-700596
jeroen@onresult.nl