OnResult Business Builder Traject

“Bouwen aan je bedrijf om je doelen te realiseren!”

Dit traject vraagt een investering van slechts  €250,-*

Wanneer ben je ondernemer of wanneer ben je gewoon goed in je vak? Welke skills heb je nodig om van je bedrijf een succes te maken? Daarover gaat deze training.

Met deze training ga je aan de slag om samen te werken aan het fundament van je onderneming. Na deze track heb je weer een heldere en duidelijke blik naar de toekomst.

Het programma bestaat uit 7 stappen waarin je heel concreet gaat onderzoeken, plannen maken én in actie gaat komen.

  • Wil jij je bedrijf toekomstbestendig maken?
  • Wil je meer stabiliteit en concrete richting?
  • Wil je meer klanten of klanten die beter bij jou passen?
  • Wil je persoonlijk én zakelijk groeien?
  • Is het tijd om het fundament van je bedrijf nu echt goed neer te zetten, zodat je daarop verder kunt bouwen?

OnResult Business Builder Training is daar uitermate geschikt voor. We lopen alle facetten van je bedrijf door. Van operationeel, sales/marketing tot financieel.

dit is hoe het werkt

  1. Persoonlijke Intake (hier ontdekken we hoe het traject voor jou het beste werkt. Persoonlijke coaching of in de groep. Ook bekijken we of je in aanmerking komt voor de subsidie van €1000,- van de provincie.
  2. Je krijgt toegang tot het programma, de filmpjes en het programma in een mooie map waar je alles in verwerkt.
  3. Voor en na iedere stap plannen we een (persoonlijke  1 op 1) sessie in waarin we de stap uitleggen feedback geven en bespreken   We bespreken waar je in bent gegroeid, waar je tegen aanloopt en/of waar je extra hulp bij nodig hebt. 
  4. Aan het einde van het traject plannen we een persoonlijke boost sessie van 1 à 2 uur waaruit een actieplan voortkomt om de komende 6 maanden mee aan de slag te gaan.

 

Tegemoetkoming

ZZP subsidie, globale subsidievoorwaarden:
Ben je een ZZP-er uit Gelderland of Overijssel? Je bent niet langer dan 5 jaar ingeschreven bij de KvK. Je wilt zakelijke en persoonlijk groeien en wilt hier tijd en geld in investeren. Dan wordt deze training grotendeels (80%) vergoed als je deelneemt aan de Startversneller. Je kunt dan de voucher (t.w.v. €1000,00) voor coaching gebruiken om deze training mee te betalen. Je betaalt dan nog een klein deel zelf.(€250,-) *Indien je in aanmerking komt voor de Startversneller

Vraag een vrijblijvende intake aan met ons om de voorwaarden verder te bespreken!  Over de trainer

Jeroen Veenstra van OnResult is coach bij de Startversneller. Hij houdt van no-nonsense, direct en helder communiceren. Gewoon duidelijk en concreet. Hij werkt met je samen aan jouw bedrijf, terwijl jij de regie in handen hebt en houdt. Het is immers jouw bedrijf, dus jij bent verantwoordelijk.

Gratis intake

Meld je aan voor een intake voor ons ‘business builder traject’ In 3 à 4 maanden word je helemaal ondergedompeld in de belangrijkste onderdelen van je bedrijf. We helpen je doormiddel van korte duidelijke online en offline lessen naar jezelf en je bedrijf te kijken. Zodat je toekomstbestendig verder kunt!

Je kunt kiezen voor je eigen tempo of dat je meegaat met onze training van 4 maanden!

Neem dan nu contact op of bel vandaag nog 085 90 220 33!

 

 

Meld je aan voor een vrijblijvende intake!

Onresult
Noorderhavenstraat 49
7202DD Zutphen

085 90 220 33
welkom@onresult.nl

Deze mensen gingen je voor

Dankzij de coaching van Onresult vind ik de rust om aan mijn bedrijf te werken en te groeien. Inplaats van in mijn bedrijf en me bezig te houden met stress.

Theis-Jan

Theis-Jan

Brandom website

Jeroen van OnResult heeft mij goed begeleidt bij het opstarten van mijn bedrijf. De stappen richting naamsbekendheid door onder andere het begeleiden bij een sales en marketingplan en andere obstakels heb ik samen met Jeroen van OnResult overwonnen. Er is een goede basis neergezet.

Daniël Hoppener

Daniël Hoppener

Smart Wise website

Jeroen is een heel fijn mens die met gevoel voor humor en je stappen laat zetten in de goede richting. Hij heeft me wegwijs gemaakt in de wereld van het ondernemen en deuren voor mij geopend waar ik het bestaan niet eens vanaf wist. Dank je wel Jeroen voor alle hulp en van het delen van je inzichten. Ik heb echt heel veel aan jouw coachingstraject gehad.

Ellen Kool

Ellen Kool

ECO schuursponsjes website

Het coaching traject van OnResult heeft ervoor gezorgd dat ik heldere doelen heb voor mijzelf en mijn bedrijf heb gesteld. Dit hebben we uitgewerkt in een strategisch plan van aanpak dat werkt!

Karolina Szarubski

Karolina Szarubski

Hondentrimsalon Lucky Looks website

Door het coaching traject met Jeroen Veenstra van OnResult ben ik gegroeid als ondernemer. Samen hebben we een duidelijk plan en richting voor de toekomst van mijn bedrijf ontwikkelt.

Maartje Kranenborg

Maartje Kranenborg

Collectie Kranenborg website